Reflexió (2n trimestre)

Núria Aguado:

Aquest segon trimestre jo crec que el servei ha sigut molt diferents del primer. Principalment hi ha hagut un canvi en la confiança que ens tenia els treballadors del centre. En augmentar aquesta, ens ha donat més llibertat i ens han permès fer nosaltres les activitats i no estar com a una ajuda. També crec que hem perdut les pors i la vergonya, cosa que ens ha permès aproximar-nos més als avis del centre i passar estones entretingudes amb ells.

Sobre el treball a classe, crec que des del primer trimestre hem pres consciència que hi ha un gran treball darrere d’aquesta assignatura. Tot i això, crec que encara ens queda que desitjar en la part d’organització.

Aina Solà

Penso que el nostre servei ha millorat molt, ens hem acostumat a anar cada setmana al centre tot i que hem fet alguns canvis. Ara ens sabem tots els noms dels integrants i som capaços de crear i dirigir una activitat sols. Sabem com actuar quan som allà, com parlar-los, hem après a escoltar-los. Personalment, m’ho he passat molt bé jugant, explicant i escoltant, aprenent més de cada persona.

D’altra banda, la qualitat de les nostres entrades a classe ha millorat considerablement, ens hem ajudat mútuament i hem pogut avançar molt aquest trimestre.

Considero que la feina que hem fet és molt millor que la del trimestre passat i que si seguim així continuarem millorant.

Jordi Fiestas

Jo en aquest segon trimestre de APS m’ho he passat bastant bé fent el nostre servei amb gent gran. Les coses per mi han canviat en l’entitat, ja que ara tenim més d’importància i això a mi m’agrada, ja que els meus companys i jo hem pogut portar algunes sessions nosaltres. Això per mi ha significat que els senyors que manejant l’associació confien amb nosaltres. Al llarg dels dies amb els del centre jo vaig perdent la vergonya que tenia el principi. També aquest trimestre ha vingut una nova voluntària al centre amb qui ens ho passem molt bé. Ella és la Sílvia i fa musicologia.
En conclusió aquest trimestre ha sigut divertit i m’ha ajudat bastant per seguir el trimestre que ve.

Joan Oliver

Aquest segon trimestre, hem seguit anant a l’associació, però de forma diferent, ja que ara no hi anem tots cinc membres a la vegada, sinó que hi anem de dos en dos. A mi, personalment m’agrada més anar a l’associació aquest trimestre, ja que ara hi tenim més importància, ara no només acompanyem a altres voluntaris, sinó que portem una activitat pròpia. Això fa que participis més i tinguis més ganes d’anar-hi que abans.

Joan De la Fuente

Jo crec que aquest segon trimestre a canviat molt respecte a el primer ja que el nostre numero d’entrades a el bloc a millorat considerablement ja que ens em fet uns horaris per repartir-nos els dies que anem a l’associació i em tingut més dies a l’escola per fer entrades. També com que ja portem bastants dies amb l’associació ja ens em integrat bastant amb els avis i els professionals de allà. Ara que tenim més confiança ja fem activitats per a els avis.
Definitivament aquest trimestre a sigut molt més productiu i més divertit.