Avaluació (2n trimestre)

En aquest segon trimestre tots considerem que hem fet una bona feina, o en tot cas molt millor que la del trimestre passat.

La investigació que hem fet ha estat molt més interessant i entretinguda de fer gràcies a portar més temps fent el servei. Hem descobert temes dels quals hem volgut saber més, ens hem interessat per certs aspectes que potser abans no ens havien cridat l’atenció, hem après cnom buscar informació de forma més eficaç,…

Pel que fa al servei, on potser es veu de forma més espectacular la nostra evolució, volem dir que hem gaudit molt. Hem aconseguit expressar-nos amb naturalitat davant dels avis, a dirigir activitats, a explicar coses de forma entenedora, hem aconseguit la confiança que volíem tenir amb els integrants del centre (interns i voluntaris), hem aconseguit que recordin els nostres noms. Pensem que són petits grans èxits que han costat i dels quals ens podem sentir orgullosos.

~Aina Solà

A continuació hi ha l’avaluació que fa cadascú als membres del grup amb un breu comentari:

AINA

Núria: 9, penso que ha continuat amb la mateixa bona trajectòria pel que es mereix una nota que ho reflecteixi.

Aina: 8, penso que he contribuït amb la configuarció d’entrades del blog de forma activa i que he anat i ajudat molt al centre.

Joan O: 7.5, penso que s’ha esforçat molt aquest trimestre i ha assistit a l’associació quan tocava. La seva actitud al centre és molt bona.

Joan D: 7.5, ha treballat molt i hi ha una evolució molt clara en la seva forma de deixar-se anar parlant amb la gent gran.

Jordi: 7.5, malgrat ser molt tímid s’expressa amb naturalitat al centre i ha fet moltes entrades aquest trimestre.


NÚRIA

Núria

Aina

Joan O 

Joan D

Jordi


JOAN O

Núria 8,5: Penso que ha seguit treballant bé o inclus millor que el passat trimestre. En general tots em fet un bon voluntariat.

Aina 8,5: Ha seguit treballant bé que el passat trimestre i ha penjat més entrades i més ben fetes. En general tots em fet un bon voluntariat.

Joan O 7,5: Jo crec que he treballat bastant millor que el trimestre passat ja que he penjat més entrades i més extenses. En general tots em fet un bon voluntariat.

Joan D 7,5: En la meva opinió ha treballat  millor que el trimestre passat ja que ha penjat més bones entrades. En general tots em fet un bon voluntariat.

Jordi 7,5: Ha treballat millor que el trimestre passat penjant més entrades i perdent la timidesa fent el voluntariat. En general tots em fet un bon voluntariat.


JOAN

Núria 8,5: Penso que ha seguit treballant bé com el passat trimestre. 


Aina 8,5: Ha seguit treballant bé que el passat trimestre i ha penjat més entrades i més ben fetes.


Joan O 7,5: Jo crec que he treballat bastant millor que el trimestre passat ja que he penjat més entrades i més extenses. 


Joan D 8: En la meva opinió ha treballat millor que el trimestre passat ja que ha penjat més bones entrades. En general tots em fet un bon voluntariat.


Jordi 7,5: Ha treballat millor que el trimestre passat penjant més entrades i perdent la timidesa fent el voluntariat. En general tots em fet un bon voluntariat.

 

JORDI

Núria 9 ha treballat molt bé durant aquest  segon trimestre.

Aina 9 ha treballat molt bé durant el segon trimestre.

Joan O 8 ha treballat bé per aconseguir tots els objectius.  

Joan D 8 ha treballat durant tot aquest segon trimestre molt bé.

Jordi 8 he treballat dur i bé durant aquest trimestre.