El apoyo social hace que los ancianos se cuiden más y mejor a sí mismos

Nosaltres creiem que que la ajuda social als avis és molt important, per aixo em decidit fer de voluntaris a una associació que ajudi a la gent gran.

Creiem que le gent gran són els que necessiten més que els vagui a veure, a parlar amb ells,fullsizerenderfer activitats… Perque són els que tenen més temps lliure però als que la gent els hi fa menys cas.

Així que crec que aquest article és l’adequat en aquest tema.

En la associació que anem nosaltres ajuda a fer activitats amb el avis per millorar la seva companya, d’aquesta manera ajudem a solucionar aquest problema. Tambè hi ha ràtios que Astèrix amb ells parlat per donar-los conversa i entretendrals.

http://www.tendencias21.net/El-apoyo-social-hace-que-los-ancianos-se-cuiden-mas-y-mejor-a-si-mismos_a43146.html

“De acuerdo con estudios realizados, en Austria, un 11% de las personas de más de 65 años son débiles y un 41% se encuentra cerca de serlo. La fragilidad, o debilidad, es un síntoma geriátrico que consiste en la combinación de sarcopenia (reducción de la masa muscular o de la fuerza muscular), malnutrición (desnutrición o comer en exceso) e inflamación crónica, asociada a grandes problemas médicos en las personas afectadas.”

-Joan  De la Fuente

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s