Noticia:

Chris Salvatore, un actor amb 31 anys qui ha participat en series de televisió com ara la saga Eating out, ha estat vivint durant diverses setmanes amb la seva veïna Norma Cook de 85 anys diagnosticada amb leucèmia en fase terminal.

Tot va començar quatre anys enrere quan Salvatore es va mudar a Hollywood per a desenvolupar la seva carrera com a actor. Des del primer moment, Norma sempre va estar al seu costat ajudant-lo i animant-lo. Un dia, Salvatore, va decidir anar a parlar amb la seva veïna per a conèixer-se més. A partir d’aquell moment va néixer una bonica amistat.

fotonoticia_20170126114352_800Un dia, Norma va ser ingressada degut a la seva leucèmia. A causa d’allò, va haver de necessitar assistència les 24 h. El problema estava en el fet que el segur no li pagava les despeses mèdiques. En veure la condició en què es trobava la seva amiga, Salvatore va decidir crear una campanya a Gofundame i així recaptar diners per la causa. Rapidament, la història es va fer sentir per les xarxes socials i es va acabar recaptant 72.000 euros. Al cap de poc de començar aquest projecte, ell va anunciar per les xarxes socials que Norma començaria a viure amb ell a casa seva en canvi d’anar a l’asil.

El passat 15 de Febrer, l’actor va anunciar la mort de la seva amiga per les xarxes socials a través d’una fotografia i un petit text dedicat als moments passats amb ella.
Aquest text deia “Estimar a un altre no es tracta de viure sense lluitar o sense experimentar mai la pèrdua o el dolor, sinó d’obrir els nostres cors sense por i de forma profunda i completa. Cada un de nosaltres és digne de er estimar, malgrat totes les nostres diferències. L’amor no té fronteres.”

-Núria Aguado

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s